restaurant me pamje
magjepse

Kahve madeni është një model biznesi i suksesshëm dhe cilësorë me standarde ndërkombëtare me selinë kryesore në Turqi.

Këtu mund të gjeni llojllojshmëri të pijeve dhe ushqimit të shoqëruar me një pamje magjepse mbi qytetin e Prizrenit.

RRETH
MAKE CENTER

Ndërmarrja tregtare shërbyese "MAKE PILAR" me seli në Prizren ka një traditë shumëvjeqare, veprimtaria e cila ushtrohet sot e ka zanafillën qysh nga stërgjyshërit e tyre e cila eshte duke ua përcjëdhur brezave të rinjë me një xhelozi të përkushtuar punës dhe në ruajtjen e traditës...

MË SHUMË
VESHJE SPORTIVEMe Shume
KËNDI I FËMIJËVEMe Shume
RESTAURANTMe Shume

OFERTAT DHE
PROMOCIONET

Me Shume

NGJARJET DHE
LAJMET

Me Shume

NA KONTAKTONI

044 119 675

LOKACIONET TONA

NA GJENI KËTU